2015. december 17., csütörtök

Betlehemes

     Az ünnepeket és a velük járó szerepeket mindig nagy nagyobb lendülettel és több lelkesedéssel várjuk. Így volt vele Nimród és persze a család többi tagja is.
Az idén sem nagyon énekelt otthon senkinek semmit, mivel, hogy meglepi lesz.
Annyit viszont muszáj volt elárulnia nekünk, hogy az idéni szerep picit különlegesebb lesz az eddigieknél, ugyanis egy kis színdarabot adnak elő, mégpedig a betlehemi történetet.
Mikor kérdeztük Nimródot , hogy ő mi lesz büszkén mesélte, hogy ő lesz a negyedik pásztor.
A jelmez készítéshez mindenki hozzá járult: egyik mama adott bundát, másik bunda sapit, botot... addig addig, hogy alig egy kis délután alatt már meg is tarthattuk a főpróbát:



Elérkezett a nagy nap és tele izgalommal szaladt az egész család az oviba, hogy megnézzük a mi kis pásztorunkat. Olyan szép és ügyes volt, hogy csak úgy dagadoztunk a büszkeségtől :)



A pásztorok alusznak, amikor megjelenik nekik a csillag

     Szegény kis pásztort zavarta a sapi (a videón is lehet látni, hogy egyfolytában rendezi) és volt egy sajt a kezében (ezt vitte a kis Jézusnak) és ragadt tőle a keze. Egyszer odajött hozzám a szerep közepén és mondta hogy menjünk mossuk meg a kezét, mert zavarja. Mondtam neki, hogy majd csak a végén, a szerep közepén nem vonulhatunk ki. Édes volt. (Nagyon szereti, hogy tiszta legyen a keze. Evés közben is ha netán ráragad valami akkor áll fel és megy mossa meg, majd visszaül és eszik tovább.)
     Hogy milyen is volt az én kis pásztorom meg lehet tekinteni a következő kis videóban:

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése